Indián sátor gyerekeknek, több színben

19 990 Ft 15 740 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • egyszerűen összeállítható
  • erős, vászon anyag
  • tárolózsebekkel
  • több színben
none

Indián sátrunk igazi kuckót biztosít a kicsiknek. Lehet egy saját kis birodalmuk, csak a képzeletük szabhat határt a játéknak. A lakásban, gyerekszobában is remekül mutat, de akár a kertben is felállíthatod, sőt a strandon is, ahol nem csak játszósátorként funkcionál, de védi a kicsiket a napfénytől.

Egyik oldalán található egy kis ablak, alatta pedig 2 nagy tárolózseb, amibe játékokat, kiegészítőket pakolhatnak a gyerekek.

Emlékszel, amikor a tesóddal vagy a barátaiddal bunkert építettetek a szobádban vagy a nappaliban? Összeszedtétek az összes plédet, széket a házban, még a karácsonyi égők is előkerültek néhanapján és kezdődhetett a móka. Belépés, persze csak engedéllyel! Úgy gondoltuk, ezek az emlékek az egyik legkedvesebbek a régi időkből, így szeretnénk ezt is nyújtani vásárlóinknak és gyerekeiknek. Már nem kell, hogy felkutassák a rongyokat, takarókat és a székeket sem kell elmozdítani a helyéről, a sátor percek alatt felállítható és már mehet is a játék. Egyszerű, de mégis az egyik legnagyszerűbb ajándék, amivel meglepheted gyermeked: biztos lehetsz benne, hogy nem unja meg pár nap alatt. Egy szuper kis saját bunker örök kedvenc lesz.

 

3 éves kortól ajánlott.

több színből választhatsz:

-törtfehér

-kék

-rózsaszín

-szürke

 

A termék mérete:

-szélessége: kb.120 cm

-magassága: kb.160 cm

-mélysége: kb 120 cm

 

A csomag tartalma:

-4 db fa rúd

-1 db sátorvászon

 

A csomag súlya: 2,5 kg

A csomag mérete: 95x16x10 cm

 
Tulajdonságok
SKU HOP1000941
Csomag súlya 2.700000