Kemping

Szeretsz kempingezni? A természet rajongója vagy? Akkor jó helyen jársz! Az Alindán mindent megtalálsz, ami a kempingezéshez szükséges. Vigyél magaddal relax fotelt, hogy kényelemeben élvezhesd a madarak csicsergését, vagy válaszd a hőtároló dobozt, hogy a kedvenc szendvicsed sokáig friss maradjon, miközben te csak pihensz. Ha szeretnél mozogni, sportolni is a természet lágy ölén, nézz szét Sport és szabadidő kategóriánkban is.

Kempingezéshez szükséges eszközök

A lehetőségek szerint egy kempingezés alkalmával is érdemes a lehető legnagyobb kényelmet létrehozni magunknak és társainknak. Ma már egyre nagyobb divat, hogy lakókocsit vesznek vagy bérelnek a családok és baráti társaságok, mely a legkényelmesebb megoldásnak bizonyul kempingezésnél, de érdemes átgondolni azt az opciót is, amikor nincs sem jármű sem épület amiben aludni lehet.

Az első, amit ilyenkor mindenképpen be kell szerezni, az egy sátor és annyi hálózsák, ahányan kempingezni indulnak. A sátorokból létezik egy személyes de egész nagy, családi változatok is, melyekben mindenki kényelmesen elfér. Ilyenkor tényleg csak azt kell mérlegelni, hogy hányan fognak résztvenni a túrán és hogy egy vagy több sátorban oldjuk meg az alvást.

Fontos még egy sokzsebes hátizsák, melybe bőven el lehet pakolni minden apróbb eszközt is, anélkül, hogy órákig kellene kutakodni benne, amikor elő akarjuk venni.

Attól függően, hogy milyen terepre megyünk, szükség lehet még székekre, asztalokra és hőtartó dobozokra is, melyek mindegyike megvásárolható áruházunkban.

Szűrők

13 Termék

oldalanként