Játékfegyver hanggal, 2 színben, ajándék töltény szettel

14 990 Ft 11 803 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 3 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • nagy, 56 cm-es méretben
  • működés közben hanghatással
  • két különböző színben elérhető
  • 40 db sima és 40 db ajándék tapadókorongos tölténnyel
none

A hatalmas játékfegyver a gyerekek kedvenc játéka lesz, amit kültéren és beltéren is egyaránt használhatnak. Csatatérré válhat a nappali, a gyerekszoba, az udvar, vagy akár a játszótér is.

A gyerekek pillanatok alatt egy titkos küldetés részesei lehetnek, ezért a felnőttek hamar egy izgalmas csata kellős közepén találhatják magukat. Jobb, ha a játék idejére fedezékbe vonulnak. A bátrabb szellemű szülők persze akár bekapcsolódhatnak a közös harcba és segíthetnek legyőzni a főgonoszt, vagy ők maguk válnak legyőzendő ellenséggé.

A fegyver tárába 20 db puha töltény helyezhető el. A csomaghoz 40 db sima töltény tartozik, ezen felül ajándékba küldünk 40 db tapadókorongos lövedéket is. A fegyver a tár megtöltése és bekapcsolás után rögtön használható, használat közben hangot ad ki, amivel még élvezetesebbé teszi a játékot.

A forgófejes kialakítás még látványosabbá teszi ezt a gigafegyvert, a tapadókorongos lövedék pedig gondoskodik arról, hogy a célpont biztosan megsemmisüljön. Aggodalomra azonban semmi ok, a töltények nem okoznak sérülést, de azért javasoljuk az értékes vázák elrejtését a játék időtartamára. A játék szürke és kék színben is elérhető.


-Termék mérete: 56 x 25,5 x 16 cm

-Termék súlya: 0,9 kg

-Töltény mérete: 7,5 x 1,5 cm

-Csomag mérete: 56 x 25 x 14,5 cm

-Csomag súlya: 1,3 kg


8 éven aluli gyermekek részére NEM ajánlott!

A termék 6 db AA elemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz.


Tulajdonságok
SKU HOP1001112
Csomag súlya 1.300000