Fontos tájékoztatás a “PET GROOMING Hair Clipper Kit” megnevezésű "Akkumulátoros kisállatszőr nyíró cserélhető fejekkel" termékkel kapcsolatban:

 

Tisztelt Vásárlóink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a“PET GROOMING Hair Clipper Kit” megnevezésű "Akkumulátoros kisállatszőr nyíró cserélhető fejekkel" (termékazonosító: HOP1001717/9920) termék nem felel meg a forgalomba hozatal feltételeinek, ezért a készülékek forgalmazását azonnali hatállyal megszüntetjük, és a terméket visszahívjuk.

 

A 2024. 06. 11. napján átvett hatósági értesítés szerint a termék akkumulátora nem rendelkezik megfelelő hőmérséklet-figyelő eszközzel, amely biztosítaná a biztonságos működést, így használata égési sérülést okozhat. Ezért a termék közepes kockázatú minősítést kapott.

 

Teendő:

Kérjük, hogy a“PET GROOMING Hair Clipper Kit” megnevezésű "Akkumulátoros kisállatszőr nyíró cserélhető fejekkel" terméket ne használják tovább, és küldjék vissza hozzánk, akár az eredeti csomagolás nélkül vagy hiányzó alkatrészekkel is. A vételár visszatérítéséhez kérjük, mellékeljék az online vásárlást igazoló bizonylat másolatát. 

 

Visszaküldés menete:

A termék visszaszállításáról mi gondoskodunk, Önnek annyi teendője van, hogy felveszi az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és mi egy egyeztetett időpontra futárt küldünk Önhöz a termékért, aki díjmentesen elszállítja azt.

A terméket helyezze egy zárt csomagba, nem szükséges, hogy ez a gyári csomagolás legyen és címezze meg részünkre.

 

Ide címezze a terméket:

Hoppline Kft.

1214 Budapest, Orion utca 14.

 

Itt tud kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal:

Hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-14 óráig.

Telefon: +36 (1) 445-52-00

E-mail: ugyfelszolgalat@hoppline.hu

 

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért és köszönjük szíves megértését és együttműködését.

Az Önök biztonsága kiemelten fontos számunkra.

 

Üdvözlettel,

Hoppline Kft.