Mobil kiegészítők

Szeretnéd felturbózni a mobilod? Mobil kiegészítők verhetetlen árakon! Az Alindán mindent megtalálsz amire szükséged van – kihangosító és még sok extra tartozék mobilodhoz. Elveszett a töltő? Sebaj, nálunk találsz mobil töltőt. Telefontartóért,telefontok vásárlásért sem kell a szomszédba menned. Használd ki olcsó árainkat és a mobilodban rejlő lehetőségeket is mobiltartozékaink segítségével.

A kényelmes és biztonságos autózás feltétele, hogy a jármű megfelelően fel legyen szerelve akár gyárilag, akár utólag beszerzett kiegészítőkkel. Ilyen lehet például a mobiltöltő, a kihangosító, transmitter vagy akár egy külső akkumulátor is. Ezek egytől egyik elengedhetetlen eszközök, főleg, ha hosszabb útra indulunk.

Válaszd a kényelmet!

Az ilyen kiegészítők nem csak nagyobb biztonságot, de a kényelmet és a bírságok megelőzését is szolgálják.A legújabb autós kihangosítók már akár fel is veszik helyetted a telefont, hogy még egy pillanatra se terelje el a figyelmed az eszköz, amivel persze akár egy büntetést is megspórolhatnak neked.

Az útközben töltés lehetősége szintén nagyon hasznos lehet: képzeld csak el, hogy ismeretlen helyeken jársz, amikor a telefonod lemerül! Hogyan mész tovább a GPS és az útvonaltervező applikáció nélkül? A sztrádákon való keringés és a folyamatos újratervezés megelőzhető egy olyan töltővel, amellyel akár útközben is töltheted telefonod.

Nézz szét webáruházunkban és utazz te is biztonságban, kitérők vagy bírságok nélkül!

Szűrők

2 Termék

oldalanként