Kerékpár

A kerékpározás remek program akár családdal, akár egyedül! Ülj nyeregbe, de előtte nézz szét a kerékpár kategóriánkban. Rossz idő esetére találsz szobakerékpárt, amellyel akár a nappalidban is sportolhatsz. Ha hosszabb útra indulsz praktikus kiegészítő lehet a kerékpár táska, melyet a kerékpár csomagtartójához rögzíthetsz. Ha kímélnéd ízületeidet, válassz kineziológiai szalagjaink közül.

Mire lehet szüksége egy kerékpárosnak?

Természetesen attól függően, hogy mi a célja és milyen hosszú távra megy a kerékpáros, változhat a szükséges felszerelés mértéke. Ha például a gyereket szeretnéd biciklivel oviba hordani, akkor nem lesz másra szükséged, csak egy kényelmes cipőre és egy kerékpárra szerelhető gyerekülésre.

Ha hobbyból, csak a környéken mész kisebb távokat, akkor egy kulacstartó és a bele illő kulacs lesz nagy segítséged, esetleg egy kis kosárka, amibe a táskát belerakhatod, ha nem akarod a hátadon cipelni.

Profi sportolóknak, azoknak akik hosszú távokat tesznek meg kerékpárral, már profi felszerelésre lesz szükségük. Elengedhetetlen számukra a megfelelő öltözék, a kifejezetten biciklizésre kialakított cipő, esetleg a kerékpártáska a hosszabb utakra. A sisakról persze egyik formában sem szabad elfeledkezni: első a biztonság!

Szűrők

6 Termék

Csomagtartó táska kerékpárra

Dupla kerékpártáska

4 990 Ft 3 929 Ft
terelőoszlop

Műanyag terelőoszlop 5 db

29 990 Ft 23 614 Ft
kék

Futóbicikli választható színben

17 990 Ft 14 165 Ft
Kerékpár lift

Kerékpár lift

7 990 Ft 6 291 Ft
oldalanként