Szállítási információk

 

1. Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

1.1 Futárszolgálat
A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretnéd szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. (ugyfelszolgalat@alinda.hu)

1.2 Pick Pack Pont 

 
2.

2.1. Futárszolgálat
Ha megrendelt csomagodat az általad megadott címen szeretnéd átvenni, akkor a pénztár oldalon válaszd a "Házhoz szállítás" szállítási módot.
Ha a házhoz szállítást választod, akkor a csomagodat a futárszolgálat kollegái, a rendelést követő 3 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.
A futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a 2. kézbesítés is sikertelennek bizonyul a küldemény letétbe kerül.

Kiszállítási ára - 1333 Ft

2.2. Pick pack pont átvétel
Az általad rendelt csomagot több száz magyarországi Pick Pack Pont egyikén veheted át 3 munkanapon belül. A pénztár oldalon a számlázási információk megadása után a Pick Pack Pont moduljában kell kiválasztani a lehetőségek közül a neked legjobban megfelelő átvevőhelyet.

Pick Pack Pontos átvétel ára - 690 Ft

 

Szállítási információk letöltése