Jóga matrac, ajándék táskával, 3 színben

6 990 Ft 5 504 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 1 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • vastag, kényelmes
  • enyhén texturált felület
  • jógához és pilateshez
  • rugalmas anyag
none

Ép testben ép lélek - tartja az ősrégi mondás. És teljes mértékben igaz is, mert ha egészséges vagy fizikailag, akkor az a mentális jóllétedet is nagyban elősegíti. A jóga a tökéletes partner ebben, hisz egyensúlyra törekszik: egyszerre varázsolja a tested igazán fitté és izmossá, miközben megteremti a lelki békédet. 

Mindemellett számos egészségügyi jótékony hatása van a sportágnak, így például csökkenti a stresszt és a szorongást, erősíti az ízületeket, az egyensúlyérzéket, a szívet és javítja az alvásminőséget is. 

Az azonban nem mindegy ám, hogy milyen körülmények között jógázol: a jóga matrac egy igazán kritikus pontja az edzésnek. A megfelelő matrac nélkül akár több kárt is okozhatsz a testednek, ezért érdemes körültekintően kiválasztanod a számodra tökéletes szőnyeget.

A tökéletes jóga matrac már fél siker

Az ideális jóga matracot megtalálni nem könnyű feladat: fontos, hogy a szőnyeg személyisége passzoljon hozzád, hiszen ketten együtt alkottok majd jó csapatot! 

A saját igényeid, testfelépítésed és a sporttal kapcsolatos céljaidnak megfelelően érdemes a vásárlás előtt átgondolnod alaposan a számodra fontos tényezőket! Azonban a matrac vastagsága, anyaga, stabilitása, textúrája, tapadása és mérete mind befolyásolni fogja majd az edzésed menetét, ezért ezeket szem előtt tartva érdemes beszerezned a jóga matracodat. 

Könnyű, jól texturált és rugalmas jóga matrac

A 3 színben kapható jóga matracunkat bátran használhatod otthon alakformálásra vagy akár az edzőteremben a csoportos órák alkalmával. A matrac 6 mm vastag, rugalmas anyagának köszönhetően bármilyen fitness edzéshez, talajtornához alkalmazható. Így a jóga mellett, akár pilates órákra is magaddal viheted.

Felülete enyhén texturált, emiatt kevésbé csúszik és jobban megtapad a talajon. A matrac táskája lyukacsos, ezáltal könnyen szellőzik. Bárhová magaddal viheted, anyagának köszönhetően nagyon könnyű és könnyedén összecsavarható, azonban a használat előtt gyorsan kilapul.

3 szín közül választhatsz:

  • fekete
  • kék
  • rózsaszín

 

A matrac mérete: 181,5x61 cm

Vastagsága: 6 mm

Matrac anyaga: habszivacs

 

A csomag mérete: 63,5x13x16 cm

A csomag súlya: 0,78 kg

A matrac súlya: 0,74 kg

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát. 

Tulajdonságok
SKU HOP1000972
Csomag súlya 0.900000