Ünnepi dekor

Ünnepi dekorációt keresel? Nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Kínálatunk között találkozhatsz fényfüzérekkelműfenyővelkülönleges világítással, de még mászó mikulással is. Ezek mind-mind nagyban hozzájárulnak az ünnep fényéhez és segítenek abban, hogy az otthon melegét és meghittségét érezze az egész család az ünnepek közelettével és persze az alatt is.

Mire figyelj az ünnepi dekoráció kiválasztásakor?

Ahhoz, hogy a ház kívülről és belülről is szépen mutasson és ne legyen túl díszes, fontos, hogy még az elején, a dekoráció megvásárlása előtt eldöntsük, milyen hangulatot szeretnénk teremteni, mennyit áldozunk a díszétésre és azt is, hogy milyen színekkel dolgozunk. Fontos, hogy maximum 2 színt válasszunk ki, melyeket úgy gondoljuk, hogy megfelel a környezetünknek és az ízlésünknek és végig ezzel a kettővel dolgozzunk, hiszen ennél több szín könnyen giccses hatást kelthet.

Fontos persze az is, hogy milyen párosítást választunk. A kék és a piros például csak akkor illik össze, ha nagyon körültekintően választjuk ki a megfelelő darabokat, mindennek nagyon passzolnia kell, ezt nem feltétlenül javasolnánk. A bevált színpárosok: arany-piros, fehér-bármilyen színnel, kék-ezüst, de egyre gyakoribb a barna-rose gold vagy a barna-arany párosítás is. Ezekkel mind bátran merjünk kísérletezni, hiszen nem lehet mellélőni, ha egymáshoz illő színeket választunk.

Szűrők

1 Elem

húzható táska

Húzható táska, 150x63x50 cm

15 990 Ft 12 591 Ft
oldalanként