Töltő / akkumulátor

Lemerültél? Már megint? Ha otthon marad a mobiltöltő és a gyenge teljesítményű telefon akkumulátor sokszor okoz kellemetlen problémát, van megoldásunk! 

Természetesen mindig akkor merül le az ember telefonja, amikor arra a leginkább szüksége lenne. A mai modern okostelefonok erőforrásigénye természetesen már jóval magasabb, mint pár éve volt. Hol vannak már azok a telefonok, amik egy feltöltéssel napokig, vagy akár egy hétig is bírták? Manapság ez már elképzelhetetlen. Egy töltéssel maximum egy napig tudjuk használni a legtöbb telefont. De mi van, ha este elfelejted rádugni a mobilodat a töltőjére? Hurcolhatod magaddal a töltőt és a kábelt is egész nap, abban reménykedve, hogy valahol találsz majd egy szabad konnektort. 

Legyen ennek vége! Gondoskodj alternatív töltőről vagy akár külső, hordozható akkumulátorról és soha többet nem kell magaddal cipelni a hálózati töltőt a munkahelyed és az otthonod között. Töltő és akkumulátor területén is óriási már a választék. Léteznek asztali töltők, amikkel USB-n keresztül akár a számítógépedről is feltöltheted a mobiltelefonodat. Ez jó megoldás lehet például a munkahelyeden. Egy asztali töltő nem csak lemerülésre nyújt azonnali megoldást. A belehelyezett telefonodat mindig a megfelelő szögben tartja, így elég csak rápillantani a képernyőre és máris láthatod az értesítéseket. Az autódban is megoldható már a mobiltelefon akkumulátorok feltöltése. A szivargyújtóra csatlakoztatott töltőkkel menet közben is tölthetőek a mobilok, akár több is egyszerre. Az autós töltő különösen hasznos mobil kiegészítő akár rövid távú utazás során is, hiszen a helymeghatározás funkció erőteljesen meríti az akkumulátort. Ha navigációs eszközként használod a mobilodat, mindenképpen szerezz be egy autós töltőt is. 

Ha nincs semmilyen áramforrás a közelben, akkor sem kell tartani a lemerült akksitól. A külső mobil akkumulátorokkal bárhol és bármikor rásegíthetsz a telefonod merülő akksijára, de akár  zenelejátszót, fejhallgatót,  egeret vagy kamerát is tölthetsz vele. A gyorstöltők vagy power bank-ek előnye, hogy nagyon kis helyen is elférnek: magaddal viheted a táskád egyik rekeszében, de még a zsebedben sem zavaró. Ezekből is létezik, olyan model, amire egy időben több eszköz is csatlakoztatható, azaz egyszerre tölthető, sőt már a vezeték nélküli változatok is megjelentek, így a kábel helyét is megspórolhatod a táskádban. Ha ilyet választasz, figyelj, hogy telefonod is képes legyen a vezeték nélküli töltésre, hiszen ez még nem alapfunkció mindegyik eszközben. Egy napelemes külső akkumulátorral pedig akár egy több hetes túra alkalmával sem kell elmondani a mobiltelefonodról.

Nem találtunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.