Kihangosító

Kihangosítóval biztonságosabban telefonálhatsz vezetés közben is. Az autós mobiltelefon kihangosítóknak több típusa is létezik (kábeles, FM transzmitteres), de a legkényelmesebbek talán a vezetéknélküli, bluetooth-os változatok. Ha kevésbé felszerelt autód van vagy esetleg egy régebbi típus, ami nem nyújt gyári megoldást a telefon kihangosítására (nem lehet összepárosítani a fedélzeti számítógéppel), de a rádiójához lehet külső eszközöket csatlakoztatni bluetooth-on keresztül, akkor egy megfelelő telefon kihangosítóval te is szabadon telefonálhatsz az autódból, akár éppen vezetés közben is. 

Az eszközök összepárosítása nagyon egyszerű és gyors. Utána pedig kéz használata nélkül telefonálhatsz. Sőt, még a headset használatától is megszabadulsz, hiszen a mobil telefon kihangosítók az autó hangszóróira továbbítják a hangot. Ez a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja az autós mobiltelefon-használatnak, valamint így érhető el a legjobb hangminőség is. Arról nem is beszélve, hogy így akár a telefonon tárolt saját zenéidet is hallgathatod az autód audio rendszerén keresztül és a navigációt is megfelelően fogod hallani. 

Ha a kihangosító eszközeink közül választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz több csekk a vezetés közbeni telefonálásért, nem fogsz eltévedni, mert nem hallottad megfelelően a navigációt és az unalmas munkába járások is megszűnnek, hiszen saját zenéidet hallgathatod az autóban.

Mik a fontos szempontok autós kihangosító választásakor?

  • Hangminőség zene vagy telefonbeszélgetés közben.
  • Használat egyszerűsége: ha gombokat kell rajta nyomkodni, miközben vezetsz, akkor nem biztos, hogy eléggé megkönnyíti az életed.
  • Garancia időtartama: ha technikailag és minőségben egyformának tartasz két terméket, akkor érdemes az alapján dönteni, hogy mennyi ideig tart a garancia.
  • Akkumulátoros vagy szivargyújtóról kap energiát: míg az akkumulátoros esetében nincsenek felesleges, zavaró kábelek, addig a szivargyújtós esetében a töltéssel járó plusz feladatot spórolhatod meg magadnak.
  • Beépített mikrofon minősége: vajon csak te hallod, amit mondanak neked, vagy téged is hallanak megfelelően?

Webáruházunk a lehető legjobb minőségű eszközökkel találkozhatsz. Gyere és válogass korszerű kihangosítóink közül!

Szűrők

2 Termék

oldalanként