WC ülőke szűkítővel

WC ülőke szűkítővel

9 990 Ft 7 866 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 3 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • 2 az 1-ben ülőke
  • felnőtteknek és gyerekeknek is ideális
  • stabil, nem csúszkál el
none

A legkisebbek számára is kényelmes WC használatot biztosít. 2 az 1-ben, csak le kell hajtani, amikor a piciket sürgeti a szükség. Nem kell folyamatosan feltenni és levenni, a gyerekek is könnyedén tudják használni.

A fedél alatt található a gyerek ülőke, alatta pedig a felnőtt. Stabilan a helyén marad, könnyű tisztán tartani.

A bili használata után újabb nehéz lépés a gyermeket a hagyományos WC-re szoktatni, hiszen sokkal nagyobb a megszokottnál és kisgyermekek esetén nagyon oda kell figyelni, hogy megtartsák magukat az ülőkén. Egy ilyen eszközzel ez a folyamat sokkal egyszerűbbé válik, akár szülői felügyelet nélkül is, nehézségek nélkül használhatja a gyermek. Könnyítsd meg te is a bili elhagyását és szerezd be még ma ezt a rendkívül praktikus eszközt!


- Termék mérete:
Szélesség: 36 cm
Mélység: 44 cm
Belső szűkítő távolsága: 29 cm

-Anyaga: műanyag

-Színe: fehér

-Csomag mérete: 49 x 36,5 x 7 cm

-Csomag súlya: 1980g

 

A csomag tartalmazza a felszereléshez szűkséges csavarokat!

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.

(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

 
Tulajdonságok
SKU HOP1000782
Csomag súlya 2.100000