USB-s asztali ventilátor

USB-s asztali ventilátor

3 490 Ft 2 748 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 1 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • csendes
  • plug & play, könnyen telepíthető 
  • fel/le állítható állásszög 
  • USB-ről működik, nem kell külső tápellátás 
  • tartós, puha ventilátor lapátok 
  • laptopokhoz és asztali számítógépekhez is 
none

A ventilátorok könnyebbé teszik a felmelegedett szobában töltött időt késő tavasztól egészen őszig. A tikkasztó forróságban kellemes felfrissülést nyújtanak és megmozgatják a levegőt a szobában. 

Melegben nehezebb koncentrálni és számítógépen dolgozni, de filmet nézni sem túl élvezetes, ha áll a levegő a szobában. A kisméretű ventillátor abban segít, hogy a körülötted levő levegő mozgatásával kellemesen hűsölhess, miközben nem zavarja azokat, akik nem szeretik a légmozgást vagy a hűvösebbet. Ez a remek laptop vagy tablet kiegészítő egy igazi egyszemélyes hűsítő berendezés!

Laptopra is csatlakoztathatod, akár szabadtéren is

Az asztali ventilátort a laptopod USB portjához kell kötni. Bárhol elhelyezheted az asztalon, hogy kellemes szellő érje az arcodat. Mivel szöge állítható, így a számodra megfelelő magasságban mozgathatja meg a levegőt. 

Mindenhova viheted a ventillátort, ahol gépről szeretnél dolgozni és fel tudod állítani valahová, megoldhatja a levegő mozgatását például az erkényen, kertben is. Csak arra vigyázz, hogy ne tedd ki közvetlenül a tűző napra a mini ventilátort. 

 

Paraméterek: 

- Ventilátor méretei: 15 x 14 x 8,5 cm  

- Átmérő: 9,6 cm 

- Energiafelhasználás: 2.5 ± 0.25W  

- Feszültség: DC 5 V 

-Kábelhossz: 1,2 m 

-Csomag mérete: 15x15,5x9 cm

-Csomag súly: 0,18 kg

-Termék súly: 0,15 kg

 

Figyelem! 

Gyermekektől távol használja. Nedves kézzel ne érintse meg a készüléket. Ügyeljen arra, hogy ne érje víz. Ne tegye ki a terméket közvetlen napsütésnek, Ne használja a terméket üzemanyagok, hígítók és egyéb szerves illóanyagok közelében.

 
Tulajdonságok
SKU HOP1000494
Csomag súlya 0.180000