USB-s asztali ventilátor

USB-s asztali ventilátor

3 490 Ft 2 748 Ft

Nincs raktáron

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • csendes
  • plug & play, könnyen telepíthető 
  • fel/le állítható állásszög 
  • USB-ről működik, nem kell külső tápellátás 
  • tartós, puha ventilátor lapátok 
  • laptopokhoz és asztali számítógépekhez is 
none

A ventilátorok legtöbbször a nyári napok alapvető kiegészítői. A tikkasztó melegben kellemes felfrissülést nyújtanak és megmozgatják a levegőt a szobában. Aki irodában dolgozik, tanul, vagy hosszas időt tölt íróasztal mellett, sokkal könnyebben elálmosodik, elfárad a melegben, levegőtlenségben. Az asztali ventilátort a laptopod USB portjához kell csatlakoztatni, és bárhol elhelyezheted az asztalon, hogy kellemes szellő érje az arcodat. Mivel szöge állítható, így beállíthatod a számodra megfelelő magasságot.

Neked is eleged van már az irodában lévő hőségtől? Esetleg pont, hogy megszoktad az irodai légkondit, de a home office-ban ez nem elérhető? Szeretnél kevés befektetéssel olyan hűtő berendezést a munkához, mely mobil, könnyen mozgatható, mégis hatásos? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor nem szabad tovább keresgélned, hiszen ez az USB-s asztali ventilátor tökéletes társad lesz a munkában, esetleg számítógépes játék vagy ügyintézés közben. Ha most megrendeled, néhány nap is már használhatod is, nem kell félve várnod a nyarat és a hőséget!


Paraméterek: 

- Ventilátor méretei: 15 x 14 x 8,5 cm  

- Átmérő: 9,6 cm 

- Energiafelhasználás: 2.5 ± 0.25W  

- Feszültség: DC 5 V 

- Kábelhossz: 1,2 m 


Figyelem! 

Gyermekektől távol használja. Nedves kézzel ne érintse meg a készüléket. Ügyeljen arra, hogy ne érje víz. Ne tegye ki a terméket közvetlen napsütésnek, Ne használja a terméket üzemanyagok, hígítók és egyéb szerves illóanyagok közelében.


Tulajdonságok
SKU HOP1000494
Csomag súlya 0.180000