Emeletes kutyaház/cicaház

Emeletes kutyaház/cicaház

45 990 Ft 36 213 Ft

Nincs raktáron

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none
  • véd az időjárási körülményektől
  • különleges, emeletes kivitel
  • kezeletlen festett fa anyagból készült
  • 5 kg-os állatok számára ideális
none

Egy kutyaház vagy cicaház megóvja a háziállatokat az időjárás viszontagságaitól, télen meleg és száraz menedéket biztosít, nyáron pedig megvéd a káros napsugaraktól és lehetővé teszi, hogy a kis kedvencek hűsöljenek. Minden háziállat igénye egy nyugodt hely, ahová kényelmesen elvonulhat, egy kinti ház erre tökéletesen alkalmas. Az emeletes kutyaház vagy cicaház a hagyományostól eltérő módon, egy felső emelettel is rendelkezik, amely még több életteret biztosít a házikedvenceknek. A ház kezeletlen festett fa anyagból készült. Kistestű kutyák és cicák számára tervezték, körülbelül 5 kg-os háziállat használhatja kényelmesen.

Mi jellemzi a jó kutyaházat/cicaházat?

Az első és legfontosabb a kényelem. Egyik kisállat sem fogja szívesen használni a lakhelyét, ha az nem elég kényelmes és nem tudja magát elengedni benne úgy, mint bent a szőnyegen. A második szempont a vízhatlanság. Tavasztól-őszig az esőtől, télen pedig a hótól nagyon fontos a védelem. Végül pedig, a meleg belső, szélállóság, amiket figyelembe kell venni. Amellett, hogy nem esik be az eső, a legnagyobb kényelmet a meleg fogja jelenteni kisállatunknak.

Az Alinda terméke minden fenti szempontnak megfelel, szívesen fogja használni bármely kiskutya vagy kiscica. Rendeld meg még ma!

-Termék mérete: 76x70x55 cm

-Termék súlya: 11,1 kg

-Lépcsőfokok mérete: 10x17 cm

-Felső terasz mérete: 33x40x40 cm

-Tető mérete: 40x77x55 cm

-Kutyaajtó mérete: 18x15 cm

-Fekhely mérete: 40x40x30 cm

-Csomag mérete: 85x18x60 cm

-Csomag súlya: 12,6 kg

-Anyaga: kezeletlen fa, festett


Tulajdonságok
SKU HOP1001125
Csomag súlya 12.600000