Biztonsági háló kisállatoknak ajtóba

Biztonsági háló kisállatoknak ajtóba

3 490 Ft 2 748 Ft

Raktáron

Gyors és pontos rendelésfeldolgozás.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

  • könnyen felszerelhető
  • kutyáknak és macskáknak
  • 115 cm széles
  • falhoz és ajtóhoz rögzíthető

Biztonsági hálónkat azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik a lakásban, házban kisállattal élnek együtt. A hálót az ajtófélfák közé kell kifeszíteni, így a kutyák és macskák nem tudnak bemenni egyes helyiségekbe, vagy éppen nem tudnak kijönni onnan. A termék nem igényel összeszerelést, a csomagban található öntapadós kampókat a falra kell rögzíteni, majd egyszerűen csak bele kell csúsztatni az oldalaiba a merevítőket és felakasztani.

Mikor lehet hasznos egy ilyen biztonsági ajtó?

Ha vannak területek a lakásban, ahol nem szeretnénk, hogy kisállat szőr legyen, vagy amit esetleg valamilyen értékesebb dolgok miatt szeretnénk elzárni. Nagyon hasznos lehet akár a konyha előtt, ahol az ételek védelmét szolgálja, vagy a gardrób előtt, hogy ne legyen minden ruhán kisállatszőr még mielőtt felvettük volna.

Akkor is hasznos lehet, ha kinti kisállatunk van és esetleg szeretnénk a házba vezető részt lezárni szellőztetésnél, hogy addig sem lógjon be a házba.

Nagy méretének köszönhetően a nagyobb testű kutyákat is kint tudja tartani és egy szélesebb bejárat sem jelenthet gondot, ha ezt szeretnénk használni.


Termék mérete: 115x84 cm

Csomag mérete: 23x16x3 cm

Csomag súlya: 0,24 kg


Tulajdonságok
Cikkszám HOP1000947-1
Weight 0.2400