2 db tölthető napernyőtalp súly

2 db tölthető napernyőtalp súly

16 990 Ft 13 378 Ft

Raktáron

Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod.

Szállítás Megbízható, gyors kiszállítás!

none

-homokkal és vízzel is tölthető
-keresztirányú napernyőtalphoz
-2 db-os szett

none

2 db tölthető napernyőtalp súlyunkat keresztirányú napernyőtalpakhoz ajánljuk. Vízzel és homokkal is tölthető. Műanyagból készült, így töltetlen állapotan könnyedén hordozható és tárolható ha éppen nincs rá szükséged.

A csomag mérete:47x15x47 cm
A csomag súlya: 4,6 kg
A termék súlya: 4,3 kg

A nyár a pihenés, a nyaralás és a feltöltődés időszaka. Ugyanakkor a tartós hőség kétségkívül némi elővigyázatosságot is igényel a részünkről. Legyen az egy baráti társasággal töltött délutáni grillparti, kerti medencézés vagy akár csak egy pár perces délelőtti kávézás, a megfelelő fizikai árnyékolással még kellemesebbé és felejthetetlenebbé teheted a szabadban töltött időt. 

A Nap éltető melege

A napsütés káros hatásairól rengeteget hallhatunk, olvashatunk manapság. Kétségtelen, hogy fontos az elővigyázatosság, ugyanakkor a napsugárzás jótékony hatásairól sem szabad megfeledkeznünk. A napsütés ugyanis elengedhetetlen a D-vitamin képződéshez. Ez a vitamin segíti elő a kálcium és a folsav megfelelő felszívódását és beépülését. A napfénynek tehát közvetve ugyan, de komoly szerepe van a csontritkulás megelőzésében vagy épp a folyamat lassításában. Tetsünk D-vitamin szintjének karbantartása nem csupán csontjaink és fogaink állapotát befolyásolja, de immunrendszerünk általános működését is. Arról nem is beszélve, milyen jó hatással van közérzetünkre. Mértékletesen és megfelelő fizikai árnyékolás mellett mindenképp hasznos tehát kihasználni a nyarat, és feltöltekezni a Nap melegével. 

A napernyőtalp súly használata

A kínálatunkban párban kapható napernyőtalp súlyok homokkal és vízzel egyaránt tölthetők, így a napernyőtalp a kisebb viharok vagy enyhén szeles idő esetén sem dől el. Ezzel a balesetek, illetve a napernyő megrongálódása egyaránt elkerülhető. Keresztirányú napernyőtalpakhoz használható.

Hasznos tartozékok

A kellő mértékben lesúlyozott napernyő biztonságosabbá teszi a használatot akár a család legkisebb tagjai számára is. Ideális árnyékos területet biztosít, így a közvetlen közelében elhelyezett kerti asztallal, kültéri székekkel árnyas pihenőhelyet, homokozószigettel vagy kis felfújható medencével kombinálva pedig praktikus otthoni játszósarkot alakíthatsz ki a szabadban a kicsik és nagyok örömére.

A napernyőtalp súly anyaga, tárolása

A termék műanyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak, tisztán tartása könnyű és egyszerű. A hűvös évszak beálltával érdemes kiüríteni, majd belülről alaposan átmosni. Szárazra törölve, szél- és esővédett helyen tárolva még tovább növelheted élettartamát.

Tulajdonságok
SKU HOP1001042-1
Csomag súlya 4.600000