Haj

Azt mondják az egészséges haj az első lépés a tökéletes szépség felé! Mi azt mondjuk, ez az egészséges élet alapvető része, ezért kínálunk neked mindent, amire a hajápoláshoz szükséged lehet. Akár göndör fürtöket szeretnél, akár kiegyenesítenéd a hullámokat, az Alindán megtalálod a szükséges dolgokat. Ha mindezeket az eszközöket elvinnéd a barátnődhöz is, hogy együtt készülhessetek a nagy estére, akkor válassz hozzá gurulós smink bőröndöt is. Még nem elég a szépségápolásból? Szépség és egészség kategóriánkban további lehetőségeket találsz, nézz szét!

Miért fontos a megfelelő hajápolás?

Hajunk mindennapos megpróbáltatásnak van kitéve, akárcsak a bőrünk. Ahhoz, hogy megóvjuk az állandó formázás, festés, fésülés káros hatásaitól, muszáj olyan termékeket választani, melyek erősítik és megóvják a hajszálakat. Mi az amit tehetsz, azon felül, hogy a szükséges tápanyagokat bejuttatod a hajadba? Olyan termékeket választasz, melyek sokkal kevésbé roncsolják a hajad szerkezetét, mint alap társaik. Ma már hajvasalóból és hajgöndörítőből is léteznek olyan változatok, amelyek hő helyett például gőzzel érik el a kívánt hatást. Ezzel a megoldással sokkal kíméletesebbé válnak, hajad nem lesz száraz és durva tapintású.

A szép hajért tenni kell! Megmutatjuk mit! 

A legtöbben nem fordítanak elég időt a hajmosásra: gyors samponozás, öblítés és már mehet is a szárítás. Ezzel azonban nem juttatnak elegendő tápanyagot a hajukba, még akkor sem, ha professzionális sampont használnak. A végeredmény ilyenkor a már fentebb említett száraz, töredezett haj.

A megfelelően alapos hajmosás 3 lépésből áll: sampon, újra sampon, majd végül a balzsam és csak ezután a szárítás és formázás. Ezzel a folyamattal biztosan minden káros szennyeződést eltüntetsz a hajadról, a balzsammal pedig eléred, hogy élettel teli és könnyen kifésülhető legyen hajkoronád. Ezek után, hetente egyszer érdemes hajpakolást is használni. Még a vizes hajon szétoszlatva csodálatos fény és könnyű kezelhetőség lesz az eredmény. Ha extra száraz a hajad, akkor pedig hajmosás után, akár a szárítás előtt vagy után, érdemes hajápoló olajat is használnod. Ezzel megszünteted a szöszös hajvégeket és a végeredmény valóban csodálatos lesz.

 

Ha te is egészséges hajkoronát szeretnél, válogass kedvedre az Alinda termékei között!

Szűrők

10 Termék

oldalanként